A szezon első győzelme

A szezon első győzelme
2017. September 18.
A szezon első győzelmét szerezte meg az Unirea szombaton, úgy, hogy előbb vezetett, aztán hátrányba került, majd újra vezetett.
/vlm/Image/Show/84/
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában az Unirea Élesdre látogatott. Az eddigi két vereség és egy döntetlen nyomasztó terhével a vállukon léptek pályára sportolóink. A nyomás valamelyest enyhült már a 2. percben, amikor egy Daroczi – Gego kényszerítőzés után előbbit a tizenhatoson belül buktatták, a tizenegyest Foris értékesített. Lehetőségünk adódott a továbbiakban, hogy már az első játékrészben eldöntsük a három pont sorsát, ám minden helyzetünk kimaradt, mondjuk annyival lettünk “beljebb”, hogy a 25. percben az ellenfél egy játékosát szándékos ütésért kiállította a bíró. Az emberelőny nem vált hasznunkra, legalábbis egy ideig, hiszen a második félidő elején két óriási helyzetünk is kimaradt, például Gego egyedül a kapussal szemben nem boldogult. Hideg zuhanyként a 60. percben kiegyenlítettek, sőt, 5 perc múlva a vezetést is megszerezték a hazaiak, mi Lakatos és Gego révén újabb helyzeteket hagytunk ki. Az utolsó 20 perc aztán a mienk volt, 3 gól is szereztünk: előbb Daroczi jó 30 méterről talált be, utána Gego egy sakk-matt helyzetben a kapust is kicselezve az üres kapuba gurított, végül Lakatos a kifutó kapus felett ívelt a hálóba, kialakítva az 1 – 0-ás félidő utáni 4 – 2-es végeredményt. Nagyon akartuk már ezt a győzelmet, ami önbizalmat adhat a csapatnak a további meccsekre, mondta ifj. Fele Sándor edző, aki a következő gárdát szerepeltette: Gábor G. – Hossu, Iova, Foris, Crisan, Sándor (70. p. Horváth), Gábor J. (46. p. Lakatos), Daroczi, Tóth, Stefan, Gego.
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva olvasható.
Az ifjúságiak meccsét is az Unirea nyerte 1 – 0 arányban.
A következő fordulóban Diószeg csapata érkezik a Praszler stadionba, vasárnap délután az ifi 14, a felnőtt csapat 16 órakor kezd.