A zene szívünknek ajándék…*

A zene szívünknek ajándék…*
2015. April 11.
Másodszor szervezték meg "Az iskola hangja" című versenyt az Iskola másként-hét keretében, melyen az általános iskola tehetséges, de mindenképp bátor diákjai énekeltek a lelkes közönségnek.
/vlm/Image/Show/84/
Színpadon a versenyzők, a kezdő, közös dal alkalmával

Tavaly Baghiu Mónika tanárnő ötletéből született meg az első verseny, melyre az elmúlt csütörtökön így már másodszor kerülhetett sor a kultúrházban. A nézőtér megtelt a fellépőknek szurkoló osztálytársakkal és tanárokkal, a zsűrit Kiss Ákos, a Playtime együttes tagja, Bokor János tanár-kántor, Fele Tímea, Török Erzsébet és Bordi Maria tanárnők alkották.
Boros Emőke és Darabont Aliz tanárnők műsorvezetése mellett 22 könnyűzenei dalt adott elő több mint 30 fellépő (voltak, akik csoportban fakadtak dalra), ám előbb közösen, illetve a publikumot is ösztökélve a “Ha zene szól…” című dal hangzott fel, oldandó a drukkot (*ebből való a címbeli idézet).
A verseny során egyebek mellett Back II Black, Voltaj, Sam Smith, L.L. Junior, Patai Anna, Janicsák Veca, Keresztes Ildikó, Edda, Andra és Shift, Mohamed Fatima dalok csendültek fel, de a zsűri tagjai sem úszták meg a szereplést.
A remek hangulatú program végén a Pro Scholam Egyesület, a Bartók Béla Művelődési Ház, Jakó Jolán mézeskalács-készítő, a Valcon és a CBA üzletek támogatásának köszönhetően jutalmazták a versenyzőket, az első helyet Szilágyi Eunika (VII.B.) szerezte meg, második lett Tonţ Onisim (VIII.A.), harmadik Felvinczi Fanny (VI.B.) – alábbi képünkön, balról jobbra.

A győztes jutalma az is, hogy a május 14.-17. közötti XXIII. Nyíló Akác Napokon is színpadra léphet.

Az eseményről ifj.Sütő Szabolcs készített fotósorozatot, ami ide kattintva érhető el.

Keresés