Adj esélyt a Földnek! – Pályázat diákoknak

Adj esélyt a Földnek! – Pályázat diákoknak
2013. October 11.
A nagyváradi Pertinax Egyesület általános iskolás diákoknak hirdet plakátkészítő pályázatot "Adj esélyt a Földnek!" címmel.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

A nagyváradi Pertinax Egyesület idén 14. alkalommal rendezett környezetvédelmi konferenciát “Nevelés határok nélkül” címmel, környezettudatos nevelés témakörben, ez alkalommal a Megyei Tanács támogatásával.
Ugyanezen céllal Bihar megyei diákok számára pályázatot hirdetnek “Adj esélyt a Földnek!” címmel. A diákok 4 korcsoportban – I.-II., III.-IV., V.-VI., VII.-VIII. osztályosok – versenyezhetnek, a benevezők egy-egy A3-as méretű plakátot kell készítsenek, bármilyen technikával, s azt október 15-ig kell elküldeniük Tunyogi Katalinnak, a nagyváradi Szacsvay Imre Általános Iskolába.
Részletesebb felvilágositás kérhető a szervezőtől a 0745-582457-es telefonszámon, vagy a tunykat@yahoo.com elektronikus postacímen. A díjazottak kiválasztását szakmai zsűri segíti, a plakátokból tárlatot állítanak össze. A témát legötletesebben, legkifejezőbben megjelenítő alkotásokból képeslapgyűjtemény készül.