Adomány az óvodai csoportoknak

Adomány az óvodai csoportoknak
2014. March 6.
Multifunkcionális készülékkel - szkenner, nyomtató, fénymásoló - gazdagodott a napokban az érmihályfalvi Dihenesi óvoda négy csoportja, mely megkönnyíti az oktatást.
/vlm/Image/Show/84/
A négy óvodai csoport a vendégek fogadásakor

Hónapokkal korábban szülők jelezték, hogy nehézséget okoz a város Dihenes negyedében lévő óvodai csoportokba járó gyerekek foglalkoztatásában, hogy nincs lehetőség helyben a szükséges fénymásolásra, nyomtatásra, tudtuk meg Nyakó József polgármestertől. Az eltelt időben sikerült megtalálja a megoldást a gond megoldására, és Széles Csilla polgármesteri tanácsos társaságában a napokban át is adhatott a négy óvodai csoportot számláló közösségnek egy multifunkcionális eszközt.
Zakota Margareta óvónőtől elmondta: három magyar és egy román nyelvű óvodai csoportról van szó (nevezett mellett Rák Gyöngyi, Galajda Gréta és Balázs Ildikó óvónők csoportjai), az oktatásban pedig nagy segítségükre lesz a készülék, a feladatlapok, kifestők, munkalapok sokszorosításában látják majd hasznát.

Az átadáskor az óvónők mellett a gyerekek kézműves-foglalkozás során készített egy-egy szál virággal fejezték ki köszönetüket az adományért.

(erdon.ro)

Keresés