Adományozz az AVONnal – egy érmihályfalviért

Adományozz az AVONnal – egy érmihályfalviért
2016. June 4.
Bihar megyéből egy érmihályfalvi hölgy került be elsőként az "Adományozz az AVONnal" elnevezésű mellrák elleni kampányba.
/vlm/Image/Show/84/

Honlapunkra nem jellemző a reklámok megjelenítése, azonban az AVON kozmetikai cég mellrák elleni kampánya egy olyan kezdeményezés, mely mellé oda állunk, annál is inkább mert az “Adományozz az AVONnal” elnevezésű akcióba Bihar megyéből elsőként egy érmihályfalvi hölgy került be.

Oláh Attila menedzser elmondta: a cég több módon is támogatja a mellrák elleni küzdelmet, például tematikus konferenciák megszervezésével, szociális segélyezéssel. Ebbe a koncepcióba illik ez az adományozási mód, melynek lényege, hogy a cég által e célból forgalmazott bizonyos termékek megvásárlásával (melyeket a termékkatalógusban meg lehet tekinteni) bárki segítheti az arra rászoruló(k) gyógykezelését. Az adományozó támogathat egy mellrák elleni küzdelmet felvállaló intézményt, de akár célirányosan egy beteget is. Utóbbiak sorába szigorú orvosi ellenőrzés után lehet bekerülni (kizárva így az esetleg kétséget ébresztő eseteket), továbbá meghatározott ideig és összegplafonig mehet a gyűjtés. A beteg megadhatja nevét, kórtörténetét és akár fotóját is az AVON-akció internetes oldalán. Az érmihályfalvi hölgy úgy döntött, csak keresztnevét és betegsége történetét teszi közzé, így mi sem árulunk el többet, de a fentiek ide kattintva elolvashatóak.

Oláh Attilától megtudtuk: még mintegy 3 hónap áll azok rendelkezésére, akik segíteni akarják Olgát, aki közzétett vallomása szerint bizakodó és nagyon elszántan küzd a kór ellen.

További részletekért Oláh Attilát kell keresni a 0744-852510-es telefonszámon.