Ajándék a bölcsis gyerekek szekrénykéiben

Ajándék a bölcsis gyerekek szekrénykéiben
2014. December 18.
Csütörtök délután ajándékcsomagot találhattak szekrényeikben a bölcsődébe járó gyerekek: az elöljáróság Mikulása készítette a meglepetést.
/vlm/Image/Show/84/
A gyerekek ügyesen énekelték a karácsonyi dalokat

Az elöljáróság Mikulásának jókívánságait tolmácsolta csütörtök délben a bölcsődébe járó gyerekeknek Nyakó József polgármester és Karsai Attila alpolgármester.
A gyerekek már a délutáni alváshoz készülődtek, amikor az elöljárók bekopogtak a még az ebédlőben üldögélő gyerekekhez. Néhányan meglepődve bújtak a nevelőkhöz, ám a többség teli torokból énekelte a Mennyből az angyalt, illetve még 3 – 4 karácsonyi éneket, köztük román nyelvűt is.
Torda Csilla intézményvezető jogos büszkeséggel mondta el, hogy a gyerekekkel szinte óvodai szinten tudnak foglalkozni, ezért a személyzetet is dicséret illeti. Mint megtudtuk, a bölcsibe pillanatnyilag 32 gyerek van beíratva, ez a szám gyakran változik annak függvényében, hogy az anyukáknak mikor jár le a gyereknevelési szabadsága. Januárra már újabb 15 gyereket “jegyeztettek” szüleik.
A gyerekek természetesen ajándékot is kaptak, azokat később saját szekrényeikben találhatták meg, ahova a Mikulás elrejtette, hogy csak a délutáni alvásból ébredve bukkanjanak rájuk.

Keresés