Ajándék kiadványok a könyvtárban

Ajándék kiadványok a könyvtárban
2013. May 22.
A Nyíló Akác Napokra nem érkeztek üres kézzel a baróti és tornaljai vendégek. Az általuk ajándékba hozott könyvek, kiadványok a könyvtárba kerültek, ahol bárki hozzájuk férhet.
/vlm/Image/Show/84/
Az ajándékba kapott kiadványok a könyvtárban

A nemrég véget ért XXI. Nyíló Akác Napokra a két testvértelepülésről, Barótról (Kovászna megye), és Tornaljáról (Felvidék) is jöttek vendégek. Nem érkeztek üres kézzel, hanem más alkalmakhoz híven könyveket, különböző kiadványokat, szórólapokat is hoztak.
A fesztivál végén mindezeket egybe gyűjtötték a Városházán, majd a Máté Imre Városi Könyvtárba szállították, ahol bárki hozzájuk férhet.
A csomagban található egyebek mellett a “Gömörország” című, Az északi magyar peremvidék fóruma alcímet viselő negyedévi képes újság több száma, három Kovács Magda mesekötet, több irodalmi tanulmánykötet, útikönyv Párkányról, CD az aggteleki és a szlovák karsztbarlangól, a Hagyományőrzés Gömörben című könyv, több színes szórólap.

Ugyancsak a könyvtárban tekinthető meg az Érmellék 2009 Fotóklub múlt héten megnyílt kiállítása, és oda költözött a kultúrházból Kristófi János nagyváradi festőművész tárlata is.

A könyvtár munkanapokon 8 és 16 óra között tart nyitva.

Keresés