Ajándékozás a Városházán, a speciális óvodában, és a szociális otthonban

Ajándékozás a Városházán, a speciális óvodában, és a szociális otthonban
2012. December 20.
Óvodások és napközisek köszöntötték a Polgármesteri Hivatal dolgozóit ma délben. A városvezetők a speciális óvodába és a szociális otthonba látogattak.
/vlm/Image/Show/84/
A gyerekek a Városháza karácsonyfája előtt

A központi park melletti napközi és óvoda apróságai érkeztek csütörtök délben a Polgármesteri Hivatalba, hogy karácsony alkalmából köszöntsék az ott dolgozókat.

A hivatal földszintjén feldíszített karácsonyfa körül románul és magyarul hangzottak el ünnepi énekek, melyeket nem csak az elöljáróság dolgozói, de az ott éppen ügyes-bajos dolgaikat intéző lakosok közül is többen együtt énekeltek a gyerekekkel.

A műsor után Nyakó József polgármester köszönte meg a jókívánságokat, hasonlóakat kívánva a vendégeknek, és meghívta őket jövő karácsonyra is – amit a gyerekek meg is ígértek. Csatlakozott a jókívánságokhoz Karsai Attila alpolgármester is, majd a gyerekek ajándékcsomagokat vehettek át, de ők is meglepetéssel érkeztek: karácsonyfadíszekkel, melyeket fel is tettek a hivatal fenyőfájára.

A rövid ünnepség után a Polgármesteri Hivatal képviseletében a polgármester és az alpolgármester vitt ajándékcsomagokat előbb a hátrányos helyzetű gyerekek speciális óvodájába. Ott éppen öt gyerek volt az óvónők felügyeletével. Mint megtudtuk, az intézmény több helyről is kapott az ünnep alakalmából csomagokat, például az Ara gyárból, a CBA üzletből.

Ezt követően az Egészségügyi-Szociális Központba vezetett a városvezetők útja, ahová ugyancsak csomagokat vittek. A központ lakói – akik állapota azt lehetővé tette – az ebédlőben tartózkodtak éppen, hiszen egy iskolai osztály (is) járt náluk, ünnepi műsort bemutatva.

Keresés