Aktive Fitnes: egy év számvetése, további tervek

Aktive Fitnes: egy év számvetése, további tervek
2013. December 10.
Vasárnap tartott az Aktive Fitness csapata idei tizedik, egyben utolsó tornáját. Mindez alkalom egy kis visszatekintésre, és a jövő évi program tervezgetésére is.
/vlm/Image/Show/84/
Idei tizedik tornaóráját tartotta az Aktive Fitnes

Az Aktive Fitnes december 8-án, vasárnap délután tartotta a kultúrházban idei tizedik, és egyben utolsó idei “tornaóráját”, mely egy tae-bo és egy kangoo -órából állt. A Szatmárról érkezett Adela 15 év oktató tapasztalatával izzasztotta a több mint 30 résztvevőt, kik közül hárman mindkét órát végig tornázták.
Az idei utolsó torna alkalmat adott egy kis visszatekintésre is. A közös tornázás ötlete az idei Nyíló Akác Napok környékén született meg, a fesztiválon már az első közös mozgásra invitálták az érdeklődőket. Azt követően összesen további 3 zumba-, 5 kangoo- és 1 tae-bo óra került “leltárba”, nem utolsó sorban pedig kétszer szerveztek utazást Debrecenbe, Rubint Réka óráira.
A jövő évre szóló tervekben sincs hiány, s ezek már nem csak a sport, de általában az egészséges(ebb) életvitel népszerűsítését célozzák. Például az Egészség Világnapján (április 6.) ingyenes szűrővizsgálatokkal (vérnyomás, vércukorszint, koleszterin, fogászati- és látásvizsgálat, mellrákszűrés, véradás, tanácsadás) várják majd az érdeklődőket a művelődési házba. Gyereknapon az ünnepelteket várnák majd a focipályára egész napon át tartó programokkal, ajándékokkal.
Rubint Réka érmihályfalvi meghívása is tervben van, és természetesen a tornaórák is folytatódnak.
Az Aktive Fitnes “csapata” – Gábor Tímea,Török Yvette és Borbély-Simon Csaba – ezúton is köszöni a tevékenységükkel kapcsolatos pozitív visszajelzéseket, a bátorításokat, melyek további munkára ösztönzik őket.

Keresés