Aladin Hero Team: érmek Németországból

Aladin Hero Team: érmek Németországból
2012. December 18.
Az Aladin Hero Team kick-box klub versenyzői nyolc éremmel tértek haza a hét végén a németországi Halléban megrendezett 22.Shorai-Do Kempo Kupa nyílt nemzetközi versenyről.
/vlm/Image/Show/84/
A verseny díjazottjai, közöttük az Aladin Hero Team tagjai (fotó: shorai-do-kempo.com)

A németországi versenyre sportolóink a magyarországi Kempo Szövetség közvetítésével jutottak el, a kiadásokat (utazás, szállás, étkezés, nevezési díj) az Ara cég biztosította számukra.
Kovács Zoltán edzőtől megtudtuk, hogy pénteken hajnaltól estig tartott az utazás, majd szombaton német- és magyarországi versenyzők társaságában léphettek tatamira.
Az Aladin Hero Team színeiben Békési Tímea, Gulácsi Norbert, Magyari Norbert, Sipos Norbert, Szallai Szilárd, Somogyi Cristian, Sütő Zsolt és Munteanu Octavian szerepelt, számukra szokatlanul csak korosztályonkénti, és nem súlycsoportonkénti elosztásban. Ennek egyik kedvezőtlen hozadéka, hogy a csapat egyik legjobb sportolója, Gulácsi Norbert egy tőle jóval súlyosabb ellenféllel került szembe, aki gyakorlatilag a “tömegével”, és nem a tudásával győzte le.


Mindennek ellenére remekül helytálltak, a következő eredményeket elérve:
-semi-kontakt: első helyezett Sipos Norbert
Békési Tímea
Sütő Zsolt
második helyezett Munteanu Octavian
Somogyi Cristian
harmadik helyezett Magyari Norbert
Szallai Szilárd
-light kontakt: első helyezett Munteanu Octavian.
(A teljes lista ide kattintva olvasható.)

A szombati napba még belefért egy kis városnézés is, a vasárnap pedig a hazautazással telt el.
Az Aladin sportolóinak idénre véget értek a versenyek, ám még vár rájuk egy meglepetés: bár a klub még hivatalosan nem tagja a Magyar Kempo Szövetségnek, de gyakorlatilag már tagként kezelik őket, így még karácsony környékén kiderül, hogy a szövetség tagjai között hányadik helyen végeztek ez évi teljesítményük alapján.

Keresés