Aladin Hero Team: Köszönik a támogatásokat

Aladin Hero Team: Köszönik a támogatásokat
2012. December 4.
Az Aladin Hero Team idén hét magyarországi versenyről szállította az érmek és helyezések tucatjait. Ezúton is köszönik a támogatásokat.
/vlm/Image/Show/84/
Az Aladin Hero Team tagjai a Mikulással (fotó: Gáti Juliánna)

Az Aladin Hero Team kick-box csapat egy sikeres évet tudhat maga mögött. Eddig – hiszen a jövő héten még egy németországi versenyre hivatalosak – 7 versenyen vettek részt, mindannyiszor Magyarországon. Minden alkalommal érmek és helyezések tucatjaival tértek haza – ahogyan arról minden alkalommal beszámoltunk.

A csapat vezetője, Kovács Zoltán elmondta: a munka és a lelkesedés mindezekhez az eredményekhez nem lett volna elég, ezért ezúton is szeretné megköszönni a támogatást a sportoló gyerekek és fiatalok szüleinek, a szponzoroknak, illetve nem utolsó sorban a Helyi Tanácsnak, és személyesen Nyakó József polgármesternek.

Hasonló segítséget, mint a júniusban megválasztott új városvezetéstől, nem kaptak korábban, tette hozzá Kovács Zoltán. A kiadások nagyobbik részét az utazások költségei viszik el, legutóbb pedig tatami (sportszőnyeg), és felszerelés (lábfej- és sípcsontvédők, kesztyűk) vásárlására kaptak támogatást.

A hétfőn délután tartott edzésen meglepetés érte a sportolókat: megjelent a Mikulás, aki nem csak ajándékokat vitt, de még a kűzdelmet is kipróbálta – arról nincs hírünk, hogy az Aladin Hero Team le akarja-e igazolni.

Kovács Zoltántól megtudtuk: idén még egy versenyre hivatalosak, amire a németországi Halléban kerül sor. Ebben az esetben is az utazás jelenti a nagy kiadást, de igyekszenek eljutni oda, és jól szerepelni – csakúgy, mint a jövő évi versenyeken is.

Keresés