Aladin-kupa a Városházán

Aladin-kupa a Városházán
2014. March 29.
A nemrégiben Százhalombattán kiérdemelt kupát az Aladin Hero Team edzője átadta a városvezetőknek, köszönetként, és kiállítási céllal.
/vlm/Image/Show/84/
Kovács Zoltán átadta az Aladin kupáját a városvezetőknek

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy az Aladin Hero Team kick-box csapat tagjai milyen sikerrel szerepeltek Százhalombattán, a XII.Juhász Ferenc Emlékversenyen (részletek itt). A sok egyéni helyezés mellett az 55 klub között a 3. helyet szerezték meg, az ezért járó kupát azonban sajnos nem tudták a helyszínen átvenni, mivel a három napos versenysorozat egyik napján tudtak csak részt venni anyagi okokból, az eredményhirdetéskor már itthon voltak.
A napokban utólag megkapták a kupát, amit Kovács Zoltán edző péntek délután a Városházán átadott Nyakó József polgármesternek és Karsai Attila alpolgármesternek, egyrészt megköszönve a városvezetők támogatását, másrészt, mert úgy gondolta, ott többen fogják majd látni.
Erre később lesz jobban mód, a városvezetők ugyanis azt tervezik, a Városházán lesz egy üveges szekrény (vagy valamilyen más kiállítási mód), melybe a most kapott kupa mellett helyet kapnának a focisták, a motokrosszosok már ott lévő díjai, és ki tudja még milyen, ezután következő sportsikerek relikviái.