Álló autónak ütközött egy szekér

Álló autónak ütközött egy szekér
2012. August 14.
Nem mindennapi baleset történt ma, kedden délután 15 óra körül a Terményátvevő Központ (Báza) előtt: álló személyautónak ütközött egy szekér. A bakon ült férfi erősen ittas állapotban volt.
/vlm/Image/Show/84/
A mentők kórházba szállították a szekerest


Délután három óra körül szirénázó rendőr-, majd rövidesen utána hasonló megkülönböztető jelzést használó mentőautó zaja töltötte meg a városközpontot. Nem szokványos baleset történt a Terményátvevő Központ (Baza) előtt: az út szélén szabályosan, háttal az állomásnak parkolt egy fehér színű személykocsi, és ugyancsak az állomás felől érkezett egy egylovas szekér.

Utóbbi a Malom utcára, tehát a kocsit kikerülve/megelőzve akart jobbra fordulni, ám a manőver olyan szűkre sikeredett, hogy a szekér egyszerűen nekiment a kocsinak, összetörve annak bal hátsó részét. A lovat hajtó férfi az ütközéskor leesett a bakról (ahol egyedül ült), a szekér a kereszteződés túlsó oldalán állt meg. A helyszínelő rendőrök és a kiérkező gyorsmentősök megállapíthatták, hogy a balesetet okozó férfi erősen ittas állapotban volt, ennek észleléséhez elég volt csak közel menni hozzá. Valószínűleg nem is esett komolyabb baja, és kijózanodása után lehet, nem is fog emlékezni a történtekre. A biztonság kedvéért azért a mentő kórházba szállította. Az autóban nem tartózkodott senki a baleset idején.

Keresés