Amasport a Sóvidéken

Amasport a Sóvidéken
2016. January 19.
Az első, a második, sőt, a harmadik félidőt is döntetlenre hozta az Amasport Egyesület focicsapata a hét végén Korondon.
/vlm/Image/Show/84/
Az érmihályfalvi és a korondi sportolók immár rendszeresen találkoznak

Az Amasport Egyesület amatőr kispályás labdarúgó csapata Korondra látogatva tett eleget az ottani Internet Kávézó (a csapat a tagok törzshelyéről kapta nevét) meghívásának az elmúlt hét végén. A két csapat kapcsolata személyes ismeretségen alapul, és a mieink most másodszor jártak a Sóvidéken.

A házigazdák a meccsek mellett a vendégeik kikapcsolódásáról is gondoskodtak: pénteken borvízforrásokhoz szerveztek gyalogtúrát, szombaton (az előző nap gyötrelmeinek kipihenése mellett) a parajdi sóbányába látogattak el. (Képünkön: Korond a havas hegyek ölelésében – fotó Crisan Sándor)

A korondiak két csapatot is alakítottak keretükből, a meccseket pénteken és szombaton este játszották. Az eredmény nem hivatalos számlálás szerint összességében döntetlen lett. A pályán kívüli, úgynevezett harmadik félidőben is derekasan küzdöttek a felek, ahol szintén nem sikerült egymás fölé kerekedniük.

Az Amasport képviseletében részt vettek a túrán (a mellékelt csoportképen látható sorrend szerint balról): álló sor – Merkel Tibor, Deme Lóránt, Erdei Róbert, Kovács Csaba, Avram Ciprian, Suciu Gábor, Rimay János, Vas Zsolt, alsó sor – Crisan Sándor, Dobos Imre, Zefer Levente, Kelemen Károly, Küzmös Attila (nyírábrányi igazolás).

Az Amasport minden tekintetben felkészülten ment Korondra a kirándulás jókedve közepette is komolyan vett meccsekre, ennek jegyében velük tartott a helyi Somogyi Zsolt Emlékkupáról jól ismert debreceni játékvezetői páros, Erdei Sándor és Bak Sándor (álló sor balról második és negyedik).

A korondiak várhatóan júniusban érkeznek visszavágóra Érmihályfalvára (tavalyi látogatásuk részletei ide kattintva).

Csatolt képünkön: Deme Lóránt csapatkapitány átadja az első meccs előtt Érmihályfalva zászlaját a házigazdák csapatkapitányának, Molnos Attilának – nevezettek érdeme a két csapat kapcsolata.

Keresés