Animal Cannibals, Dj. Szatmári feat. Juccus, illetve By The Way a Szabadság Feszten

Animal Cannibals, Dj. Szatmári feat. Juccus, illetve By The Way a Szabadság Feszten
2014. April 11.
A Bihar megyei Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) július 10. és 13. között rendezi meg második alkalommal a Szabadság Feszt elnevezésű fesztivált, melyre Margitta városi strandján kerül sor. Az ifjúsági szervezetek tagjai elővételben kedvezményes áron válthatnak jegyet.
/vlm/Image/Show/84/
Animal Cannibals, Dj. Szatmári feat. Juccus, By The Way - az eddig biztos fellépők

Margitta város önkormányzata mint partner vesz részt a négynapos, szabadidős fesztivál megszervezésében, vagyis ingyen biztosítja a strand használatát. A VIDIFISZ elnöke, Bántó Norbert mondott részleteket, miszerint a jegyárakat illetően az már biztos, hogy az ifjúsági szervezetek tagjai elővételben – április 5. és május 5. között – kedvezményes áron válthatnak jegyet. Május 5. és június 4. között 30 lejért, június 5. és július 4. között 45 lejért, míg július 5–10. között és a helyszínen 60 lejért lehet megvásárolni a négynapos jegyeket. A napijegyek ára 15 lej lesz.

A Szabadság Feszten több népszerű magyar és román együttes is koncertezik majd. Már megvannak a biztos fellépők, ezek közül egyelőre az Animal Cannibals, Dj. Szatmári feat. Juccus, illetve a magyarországi X-faktor tehetségkutató műsorból megismert By The Way nevét hozták nyilvánosságra a szervezők.

Még áprilisban beindul a fesztivál kétnyelvű internetes oldala is, amelyen minden szükséges információ megtalálható majd, illetve az újdonságokat is folyamatosan közzéteszik.

További részletek a VIDIFISZ-tagszervezeteknél, illetve a hamarosan elérhető szabadsagfesztival.eu internetes oldalon.

Keresés