Anyák napi köszöntő a szociális otthonban

Anyák napi köszöntő a szociális otthonban
2017. May 5.
Anyák napja alkalmából a gálospetri Szentháromság Gyerekotthon lakói idén is ellátogattak az Egészségügyi-Szociális Központba.
/vlm/Image/Show/84/
A hét törpe bevonult az előadáshoz

A péntek délelőtt tartott, családias hangulatú ünnepség elején Kosza Erzsébet, a gálospetri intézmény vezetője köszöntötte a vendéglátókat, majd méltatta az édesanyák, nagymamák szerepét mindannyiunk életében. Mint fogalmazott: ők azok, kik számára életkortól függetlenül mi vagyunk a fontosak, ők azok, akik összetartják a családokat, féltenek, gondoskodnak.

Következett a 24 kisebb-nagyobb gyerek műsora. Elsőként Hófehérke és a hét törpe történetét adták elő, rövidített és sajátos módon dramatizált változatban, melyben például a törpék a Beatrice együttes 8 óra munka című dalára perdültek táncra, majd a boldog végkifejlet után valamennyi szereplő ugyanezt tette. A program következő részeként Mariska és Juliska, vagyis a két pletykás öregasszony cserfeskedett, locsogásuk valójában poénok, viccek füzére volt, nagy sikert aratva. A program zárásaként már hagyományosnak mondható versek és énekek következtek, melyeket – az egész látogatással egyetemben – Csűri József igazgató, és az önkormányzat képviseletében Karsai Attila alpolgármester köszönt meg. A gyerekek egy-egy szál szegfűt adtak át a szociális otthon hölgy lakóinak, illetve az alkalmazottaknak, viszonzásul vendéglátásban volt részük.

Keresés