Apró örömök ünneplőben

Apró örömök ünneplőben
2016. December 28.
Időseket és a speciális iskola gyermekeit is megajándékozták ünnepek előtt. Gábor Éva tanítónő-nőszervezeti alelnök beszámolója.
/vlm/Image/Show/84/

Már vártak minket az Egészségügyi-Szociális Központ lakói, hisz nemrégi ottjártunkkor megígértük, hogy nemsokára újra ellátogatunk hozzájuk. Az érmihályfalvi RMDSZ tagjai idén is szeretettel készítették az ajándékokat az otthon lakói és a speciális iskola gyermekei számára. December 16-án a nőszervezet elnöke és alelnöke közreműködésével ünnepi műsorral örvendeztették meg a II.C. osztály kisdiákjai az otthon dolgozóit és lakóit. Csűri József, az intézmény igazgatója köszöntött mindenkit, majd Karsai Attila alpolgármester és dr.Turucz Mária nőszervezeti elnök tolmácsolták ünnepi gondolataikat. Gábor Éva tanítónő-nőszervezeti alelnök is köszöntötte az otthon lakóit. Idén megtisztelt jelenlétével minket Szentes Attila (EMNP) tanácsos is, mint a Helyi Tanács szociális szakbizottságának egyik tagja. A karácsonyi versek, dalok láthatóan meghatották a felnőttek szívét, a vidám karácsonyi tánc pedig mosolyt csalt arcukra. Az ünnepi műsor után megajándékoztuk az időseket, természetesen azokhoz is bementünk szobáikba, akiket egészségi állapotuk ágyhoz köt, így nem vehettek részt a műsoron.

A speciális iskola gyermekeihez december 20-án látogattunk el dr.Turucz Mária doktornővel. A feldíszített karácsonyfa náluk is készen várta az ,,angyaljárást”. Mindenki csodára vár ilyenkor, karácsony táján, bizony ezeknek a gyermekeknek a legnagyobb szükségük van a remény bármilyen apró szikrájára. Beszélgettünk velük, átadtuk ajándékainkat, Isten áldását kérve mindannyiukra.

Keresés