Átadtuk a terepet az útépítőknek

Átadtuk a terepet az útépítőknek
2021. January 13.
Mint látjuk, a Senera cég munkába állt
/vlm/Image/Show/84/

Nemrég, szeptemberben adtuk át egyik közterületünket építőtelep kialakításának céljából, az új Művelődési Központ építése kapcsán. Ahogyan oldalunkon, akár képekben is nyomon követhető, a munka a rögzített ütemterv szerint zajlik, mindenki megelégedésére.

Decemberben indítottuk útjára városunk úthálózatának korszerűsítését célzó, 25 millió lej értékű, uniós forrásból finanszírozott projektjét. A közmű szolgáltatók képviselőinek, valamint a tervező, kivitelező, műszaki felügyelő cégek részvételével hivatalosan is átadtuk a SENERA cégnek, a munkálatok kivitelezőjének, az első három utcát, amit majd még újabb 22 követ.

A Köztársaság, Kálvin János és Gyár utcák ettől a dátumtól kezdve építőteleppé váltak a munkálatok befejezéséig, nyilatkozta Kinczel Endre, a Városháza építészmérnöke.

Ez azt is jelenti, hogy ezeket az utcákat kerüljék el mindazok, akik nem ott laknak és akik számára kellemetlenséget okoz az építkezéssel járó gidres-gödrös útfelületen való közlekedés.

Amint a Köztársaság utcát a továbbiakban, úgy a többi érintett utcákat is közlekedésre alkalmassá teszik, amit elsőrendű feladatnak tekintenek.

Az úttest rendbetétele után pedig, az időjárástól függően, kiépítik a esővízelvezető rendszert, majd a várva várt úttestet és járdát is.

Keresés