Autósok második ez évi találkozója

Autósok második ez évi találkozója
2016. September 26.
Szeptember 25-én, vasárnap délután ez évben már másodjára rendezték meg az autósok találkozóját Érmihályfalván.
/vlm/Image/Show/84/

Az ősz beköszöntével az Érmellék második nagy autós találkozójára gyűltek össze Érmihályfalván Bihar és Szatmár megye autóimádói tuningolt és hagyományos autóikkal. Már bátran mondhatjuk, hogy hagyomány lett és az Érmellék egyik legnagyobb autós rendezvényére ez.
A találkozóra az érmelléki város külterületén került sor, a verőfényes napsütésben több mint 70 autó és körülbelül 180 nézelődő, érdeklődő volt jelen. Ez alkalommal is jó volt a hangulat, az autókban dübörgött a zene, krómozott alkatrészek csillogtak a napsütésben.

A sorok között sétálva egymás után csodálhattuk meg az autókat, a 80-as évektől egészen a legújabb, 2016-os modellekig gyönyörködhetünk bennük.

Érmihályfalváról, Margittáról, Biharról. Székelyhídról, Éradonyból és Szatmár megyei településekről is jelen voltak az eseményen.

A szervezők szerint a találkozó célja most is a hasonló érdeklődésű autós barátok megismerése, az új barátok szerzése, a tapasztalatcsere, a kapcsolatépítés volt. A találkozó főszervezője, Salavárdy Levente ezúton is köszöni mindenkinek a segítségét, a résztvevőknek pedig, hogy jelenlétükkel emelték a rendezvény színvonalát.

Aki ott volt az előző és a mostani rendezvényeken, annak nincs mit bemutatnunk, aki nem, az sajnálhatja, hogy a következőig még sokat kell várni.

Kép és szöveg: Tatai István

Keresés