Autóstalálkozó volt Margittán

Autóstalálkozó volt Margittán
2017. April 21.
Temérdek autó, látványos műsor, rengeteg néző, nemzetközi forgatag, számtalan program - ez volt a margittai autós találkozó, melyen sok érmihályfalvi is részt vett.
/vlm/Image/Show/84/
Zih Péter régi 1410-es Daciája az autós találkozók állandó résztvevője

Április 15-én, szombaton a margittai MeetLife autós csoport szervezésében autós találkozó helyszíne volt

margittai városi strand parkolója.

Csodálatos környezetben, ragyogó napsütésben találkozhattak a négy és két kerekűek szerelmesei, az izgalmas, hangos és füstös autós programok mellett számtalan család-barát eseménnyel tölthették a szombati napot.

Több ezres tömeg látogatót ki a rendezvényre reggel 10 órától este 17 óráig. A füst és a hangerő kedvelői több autós ínyencség részesei lehettek: versenybe szálltak a leghangosabb autók és a gumi füstölők is.

Egymást érték az adrenalin növelő programok, a beton pályán csikorogtak és füstöltek a gumik, volt itt driftelés, sikító, visító fékek, dudáló autók. A sorok között sétálva egymás után csodálhattuk meg az autókat, a 80-as évektől egészen a legújabb, 2017-es modellekig gyönyörködhetünk bennük.

A környező megyékből, de még Magyarországról is képviseltették magukat az eseményen, mely Bihar megye második legjelentősebb autós eseménye a Nagyváradi után.

A verseny résztvevői díjazásban részesültek.

A gépcsodák megtekintése mellett izgalmas, látványos és szórakoztató programokkal vártak kicsiket, nagyokat egész nap, meglepetésben sem volt hiány.

A rendezvényre való belépés ingyenes volt. A főszervezők – Kürti Zsolt, Perecsényi Róbert, Mészáros Sándor és Kiss Dávid – valamint lelkes csapatuk köszönik mindenkinek a sok támogatást és segítséget.

A szervezők ígérik legközelebb még nagyobb durranásra számíthatunk.

(Képek és szöveg: Tatai István)

Keresés