Az Aladin-csapat harmadik lett Szegeden

Az Aladin-csapat harmadik lett Szegeden
2014. November 13.
Az elmúlt hét végén befejeződött a magyarországi kempo bajnokság a Délvidék Kupával. Az érmihályfalvi Aladin Hero Team a harmadik helyet szerezte meg a Szegeden tartott versenyen.
/vlm/Image/Show/84/
A Délvidék Kupán részt vett csapat

A magyar kempo bajnokság, melyen a szakszövetség tagjaként az érmihályfalvi Aladin Hero Team is részt vesz, májusban kezdődött, és az elmúlt hét végén a Szegeden tartott Délvidék Kupával fejeződött be. Ezen az Aladin 17 versenyzővel képviseltette magát, akik főleg a formagyakorlatokban (kata, chikara kurabe, stop semi), illetve a full kempo versenyszámokban remekeltek, a 23 csapat között a harmadik helyet szerezve meg.
A győzelmet a Felcsúti Fehér Tigrisek szerezték meg, második lett a tavalyi győztes Dojo Lovász SKE, és a tavalyi ezüstérmes érmihályfalvi egyesületnek sikerült megkapaszkodni idén is a dobogón, a harmadik helyet elcsípve. A most zárult bajnokság eredményeinek összesítése után kiderül, kik a legeredményesebb sportolók, ők fogják ugyanis a magyar válogatottat alkotni, mely részt vesz 2015. áprilisában a törökországi világbajnokságon. Az Aladinnak nagy esélye van rá, hogy versenyző(ke)t küldhessen a legjobbak közé (ahogyan erre korábban már volt is példa).

További képek ide kattintva, a szegedi verseny részletes eredménye pedig a Magyar Kempo Szövetség internetes oldalán tekinthető meg.

Alábbi képünkön a csapat a Szegedi Dóm előtt.

Keresés