Az Egyetemnél maradt a három pont

Az Egyetemnél maradt a három pont
2018. April 3.
A lesgól is érhet három pontot - ez lehetne a számunkra szomorú tanulság az Unirea szombati vendégszereplése után.
/vlm/Image/Show/84/
A korábban elhalasztott 3. fordulóval folytatódott a hét végén a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság. Az Unirea a Nagyváradi Egyetem csapatához látogatott szombaton, azt követően, hogy az ősszel a Praszler stadionban gól nélküli döntetlennel zárult találkozójuk.
Az Unirea első félidőbeli játékát látva arra lehetett gondolni, hogy a játékosokból sokat kivett a hétközi, a Cserpataki Slovan elleni kupameccs, hiszen a hazaiak jobb teljesítményt nyújtottak, egy védelmi hibát követően a 22. percben a vezetést is megszerezték.
A második félidőben már “visszajöttünk” a meccsbe, ami abban is megmutatkozott, hogy egyenlítettünk: a 77. percben Foris mintegy 30 méterről talált a kapuba, szabadrúgásból. További lehetőségeink is adódtak, melyeket nem tudtunk kihasználni, ellentétben a házigazdákkal, akik csatára semleges szemtanúk szerint is méteres lesről szerezte meg számukra a 86. percben a győztes találatot.
Főleg a második játékrészben látottak alapján nem érdemeltünk vereséget, értékelt ifj. Fele Sándor edző, aki nem élt a cserék lehetőségével, az alábbi keretet szerepeltetve: Gábor – Hossu, Foris, Jude, Balajti, Illés, Tóth, Daroczi, Crisan, Lakatos, Gego.
A további eredmények és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
A következő fordulóban az Élesdi Crisul érkezik szombaton a Praszler stadionba, a mezőny utolsó előtti csapata ellen kötelezőnek mondható a győzelem.

Keresés