Az Érmellék 2009 Fotóklub kiállítása Hajdúnánáson

Az Érmellék 2009 Fotóklub kiállítása Hajdúnánáson
2014. June 1.
Az Érmelék 2009 Fotóklub "A mi Érmellékünk" című kiállítását nyitották meg az elmúlt pénteken Hajdúnánáson. A klubot négy tag képviselte a Kéky Lajos Városi Művelődési Központban.
/vlm/Image/Show/84/
A megnyitón balról Szólláth Tibor polgármester, Szólláth Zoltán művelődésszervező, illetve az Érmellék 2009 Fotóklub küldöttsége

Május 30.-án, pénteken az Érmellék 2009 Fotóklub négytagú küldöttsége (Bíró Károly, Crisan Sándor, Kovács Zoltán, Somogyi Zoltán) tett eleget a Nánási Fotó Club meghívásának és “A mi Érmellékünk” című fotókollekciójával mutatkozott be a hajdúnánási közönségnek. A kiállítással viszonozták a nánásiak tavaly januári látogatását, mikor a két klub között “testvérklubi” kapcsolatot kötöttek.
A klubtagok alkotásaiból válogatott 50 alkotást a Kéky Lajos Városi Művelődési Központ kiállítótermében állították ki. A megnyitót megtisztelte jelenlétével Szólláth Tibor polgármester, aki üdvözlő beszédében felelevenítette azt a sokrétű kapcsolatot, amely Hajdúnánást Érmihályfalvához, mint testvérvároshoz köti, és amelyhez immár a fotósok is betársultak. Bíró Károly, az Érmellék 2009 Fotóklub vezetője bemutatta a közönségnek az általa vezetett klubot, aktivitásukat, törekvéseiket.
A kiállítás megnyitója kötetlen beszélgetéssel folytatódott, és állófogadással ért véget.

(Az eseményről további fotók ide kattintva.)

Keresés