Az ERMISZ-Mikulás és csapata idén is örömet szerzett a gyereknek

Az ERMISZ-Mikulás és csapata idén is örömet szerzett a gyereknek
2014. December 10.
Harminc család jelentkezett idén: szeretnék, hogy az ERMISZ Mikulása kopogjon be hozzájuk, átadni az ajándékokat a jó gyerek(ek)nek. Az ifjúsági szervezet Mikulása az Egészségügyi-Szociális Központban is járt.
/vlm/Image/Show/84/
Az ERMISZ csapata idén is hozzájárult a mikulásozáshoz

Az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ERMISZ) töretlen lelkesedéssel és szeretettel segíti a Mikulás munkáját, s ezzel a bűvös legenda megőrzését, ápolását. Az elmúlt évek során számtalan találkozást hoztak létre a Mikulás és a gyerekek között, idén sem volt ez másképp.

December 5-én már a délutáni órákban elindult hosszú útjára a (két) Mikulás. Csengőszó, krampuszok és rénszarvasok kíséretében először az Egészségügyi-Szociális Központban lakókhoz látogatott el a piros ruhás, majd a kisebbek következtek. A felhívásra jelentkezett 30 család maga készítette össze a csomagokat, amit aztán az ERMISZ-Mikulástól megkaptak a gyerekek.

Idén több mint 60 apróság találkozhatott személyesen az ERMISZ-Mikulással Érmihályfalván és környékén, reméljük jövőre még több jó gyerekhez sikerül eljutnia.

Geszti Ivett/ ERMISZ

Keresés