Az Iskolaházba is bekopogott a Mikulás

Az Iskolaházba is bekopogott a Mikulás
2016. December 8.
Idén is meglátogatta a Bank utcai Iskolaház gyerekeit a Mikulás.
/vlm/Image/Show/84/

Az előző évekhez hasonlóan idén sem feledkezett meg a Mikulás a dévai Szent Ferenc Alapítványhoz tartozó, Bank utcai Iskolaház gyerekeiről. Kedden kopogott be ajtajukon, természetesen sok ajándékkal érkezve. A puttonyban ott voltak azok a meglepetések, ajándékok is, melyeket az előző hétvégén, a kultúrházban tartott bababörzén és gyerekruhavásáron gyűjtöttek / adományoztak annak résztvevői, de természetesen idén is segített a Mikulásnak a római katolikus egyházközség is.

A gyerekek versekkel, énekekkel várták a Mikulást, aki Husztig Róbert káplán társaságában érkezett. A vendégek türelmesen végig is hallgattak minden sort és dallamot, nem fukarkodtak a dicsérő szavakkal sem, és a Mikulásnak, ahogyan az illik is, igen sok információja volt arról is, hogy mindegyik gyerek hogyan viselkedett az elmúlt esztendőben, beleértve az iskolai magatartásukat, előremenetelüket is.

A látottakkal, tapasztaltakkal elégedett lehetett, hiszen miután mindenkit meghallgatott, kiosztotta az ajándékokat.

Az Iskolaház vezetője, András Ildikó köszönte meg a gyerekek nevében is a meglepetéseket, és ezúton is köszönetet mond mindenkinek, aki hozzájárult a gyerekek megajándékozásához.

Keresés