Az új fociidényre készülődnek az Unirea futballklubnál

Az új fociidényre készülődnek az Unirea futballklubnál
2022. August 11.
/vlm/Image/Show/84/

Július 12-én kezdték meg a felkészülést az érmihályfalvi Unirea játékosai a 2022-23– as idényre, heti három edzéssel. Ifj. Fele Sándor  a felnőtt csapat edzője elmondta, főként a helyi nevelésű játékosokra alapozza a csapat felépítését, néhány nagyváradi rutinosabb focistával erősítve. A csapat számára a tisztes helytállás a cél, tekintettel arra, hogy főként fiatal játékosokból áll a keret. Ugyanakkor, szeretnék minél jobb játékkal kiszolgálni a lelkes szurkolótáborukat. Az új szezonban, északi és déli csoportra lesznek felosztva a megyei ligában szereplő csapatok.

Eddig két felkészülési mérkőzésen vannak túl, augusztus másodikán a Szatmár megyei Vetis-i Viitorult fogadták hazai pályán, akkor a vendégek győztek 4:2-re egy jó iramú mérkőzésen, majd augusztus ötödikén, Nyírábrányban a helyi csapatot győzték le 7:1-re. A következő mérkőzésükre Nagykárolyban kerül sor augusztus 13-án, a harmadik ligában játszó Victoria ellen. A felkészüléseken a következő kerettel vesznek részt:

Kapusok:  Perényi Szilárd,  Kiss Márk

Mezőnyjátékosok:   Lakatos János, Pop Vlad, Solymosán Ferenc, Dorogi Sándor, Muresán Attila, Marján Csaba, Balázs Ricsi, Erdei Alex, Lazea Gabriel, Sabău Mădălin, Crișan Claudiu, Ianc Sebastian, Suta Dávid, Boldog Alen, Suloman Sebastian, Marján Tibor, Jacsó Dávid  és Kokoras Norbert.

Próbajátékon a  klubbnál, Breim Raul és Tárcsik László vesz részt, a keret még nyitott, tovább szeretnének még erősíteni a csapaton a bajnoki rajt kezdete előtt ami augusztus 27-én lesz. A csapat valószínűleg halasztani fogja erről az időpontról a mérkőzését, mert egybe esik a száz éves érmihályfalvi labdarúgást is ünneplő rendezvénysorozattal.

Fele Sándor  edző az I. Rencz Csaba emléktornát megnyerő utánpótlás csapattal

A négy utánpótlás csapat is megkezdte a felkészülést az új idényre, erről később számolunk be.

Balázs József Attila

Keresés