Baba-mama kuckó várja az anyukákat, apukákat, gyerekeiket

Baba-mama kuckó várja az anyukákat, apukákat, gyerekeiket
2013. November 1.
November 13-tól kezdve szerdánként várja baba-mama kuckó az anyukákat, apukákat és csemetéiket. A kezdeményező Darabont Aliz tanárnő zenés-éneklős-játékos foglalkozást is tart.
/vlm/Image/Show/84/
Családi foglalkozás a játszóházban, egy előző évben

Babáknak és mamáiknak (illetve papáiknak is) indít heti rendszerességgel sorra kerülő foglalkozást a fenti címmel Érmihályfalván Darabont Aliz tanárnő.

A maga is gyakorló kismama pedagógus úgy gondolta, hogy különösen a hideg évszak közeledtével, amikor kevesebbet lehet a szabad levegőn lenni, teremt egy alkalmat, ahol a kismamák találkozhatnak, megbeszélhetik gondjaikat és örömeiket, kicserélhetik tapasztalataikat. Ugyanakkor a zenepedagógus alkalmanként egy-egy fél órás zenés-éneklős-játékos foglalkozást is tartana, amikor az anyukák (apukák) énekeket, mondókákat tanulhatnak, amit majd továbbadhatnak csemetéiknek. Az első összejövetelre november 13-án, szerdán kerül sor a Futrinka Játszóházban (Mester utca 85. szám) 10 és 12 óra között, majd később ugyanott ugyanakkor szerdánként, illetve igazodva a mamák igényeihez. További információ kérhető a 0743-919757-es telefonszámon.

Keresés