Befejeződött a felkészülési időszak

Befejeződött a felkészülési időszak
2014. March 13.
Kilencedik (!), és egyben utolsó felkészülési találkozóját játszotta az Unirea a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság március 22-i kezdése előtt csütörtök délután: Fülöp - Unirea 2 - 9 (1 - 4).
/vlm/Image/Show/84/
Már bajnoki pontokért lépnek pályára legközelebb

A tavaszi szezonra készülve február elsején játszotta első edzőmeccsét az Unirea, és csütörtökig a következő eredményeket érte el:
– a Borsi Viitorullal 1 – 1 és 3 – 1
– Margittával 2 – 2 és 2 – 3
– Balmazújvárossal 3 – 4
– a Szatmári Olimpiával 0 – 3
– a Partium FC-vel 1 – 5
– Kálmánddal 2 – 0.
A kilencedik, és egyben a felkészülést lezáró találkozóra csütörtök délután került sor, amikor Fülöp ugyancsak ötödik vonalas gárdája volt az ellenfél, a Hajdú Bihar megyei falu fenyő- és akácerdővel övezett pályáján, az eredmény 4 – 1-es félidő után 9 – 2 lett az Unirea javára.
A hazaiak amatőr csapatának edző-játékosa, és a meghívó fél egyúttal Gyula Lehel volt, akit nem kell bemutatni a helyi sportszeretőknek.
Szabó Zoltán edző a következő összeállításban szerepeltette az Unireát: Ármós – Csiri (46. p. Horváth), Lakatos, Ruszkai, Kerezsi, Vadkerti (53. p. Solti), Fele Sz. (65. p. Tatai), Kiss, Illés (61. p. Nagy), Gábor, Sándor.
Már az első 3 percben 2 nagy gólhelyzetünk maradt kihasználatlanul, de az első találatra sem kellett sokat várni, hiszen Sándor az 5. percben talált először a hálóba, és időrendben a következők követték: 17. p. – Kiss; 19. p. – öngól; 39. p. – Sándor; 49. p. – Sándor; 54. p. – Sándor; 64. p. – Nagy; 65. p. – Solti; 78. p. – Lakatos. A hazaiak a 27., illetve a 67. percben voltak eredményesek.
A találkozó egészéről elmondható, hogy az Unirea láthatóan begyakorolt figurákat ültetett gyakorlatba, illetve az edző igyekezett megtalálni a megfelelő játékosokat a megfelelő posztokra.
Jövő szombaton a Céckei Locadin látogat a Praszler stadionba, a bajnokság első tavaszi fordulójában.

Keresés