Beszámoltunk a lakosságnak

Beszámoltunk a lakosságnak
2020. September 7.
Alpolgármester úrral együtt szolgáltunk részletes információkkal a város különböző helyein
/vlm/Image/Show/84/

Idén új tipusú párbeszédet kezdeményeztünk a lakossággal, aminek, így a tizenhárom fordulós talákozók után, bizton állíthatjuk megvolt az eredménye, közel hatszáz felnőtt lakosnak tartottunk részletes beszámolót.

Alpolgármester úrral együtt, a tanácsosaink által kijuttatott meghívók alapján összegyűlt érdeklődő lakosságnak, szolgáltunk részletes információkkal a város különböző helyein. Az ismertetett beszámolók után, természetesen, a legkényelmetlenebb kérdésekre is szívesen válaszoltunk az általában kettő és fél órásra nyúló találkozókon.

Jó ötletnek bizonyult, hogy a helyszínekre kemping székekkel érkeztünk, így a tisztelt lakók kényelmesen, a járványügyi előírásokat betartva, ülték végig találkozóinkat.

Ezúton is megköszönöm a lakosságnak, hogy civilizáltan, kulturáltan élte meg találkozóink minden percét. Kivételt csak azok a „részeg fazonok”; jelentettek, akik kocsmából hazafelé menet az arcukon „a hát ez meg mi?”; arckifejezéssel zajosan megpihentek, no, de amikor látták, hogy se sör, se miccs, továbbálltak.

Az ott elhangzottakat azért is tartottunk fontosnak elmondani, annak ellenére, hogy ezeket az adatokat már közöltük a polgármester évi beszámolóiban, mert így, szemtől-szemben, sokkal hatásosabb, értelmezhetőbb volt beszámolónk és az azt követő párbeszéd.

Aki ott volt, az gazdagabb lett számtalan hiteles információval az elmúlt négy esztendő történéseiről, éppúgy, mint városunk fejleszetési terveiről, konkrétan műszaki és pénzügyi adatokkal alátámasztva.

A számunkra is tanulságos találkozókat ezután évente fogjuk megtartani, kinn a városrészekben, nyári estéken, együtt „üldögélve”; azokkal, akiket érdekel városunk lakóinak jelene és jövője.


Nyakó József – polgármester

Keresés