“Betervezett” vereség a Luceafărul-tól

“Betervezett” vereség a Luceafărul-tól
2014. September 23.
Vasárnap délután a Nagyváradi Luceafărul vendégeként lépett pályára, és szenvedett 4-0-ás vereséget az Unirea. A következő fordulóban - szombaton délelőtt 11 órától - az élesdieket fogadja a csapat.
/vlm/Image/Show/84/

A negyedik ligás labdarúgó bajnokság ötödik fordulójában a Nagyváradi Luceafărul vendégeként, Szentmártonban lépett pályára az Unirea. Az erőviszonyokat, a váradi csapatnál történt változásokat ismerve nem sok esélyünk volt a pontszerzésre, és ezt igazolta a 4-0-ás (félidőben 2-0) hazai győzelem.
A találkozó folyamán mind az első, mind a második félidőben adódtak lehetőségek az Unirea játékosai előtt is, sőt, a második játékrész elején, 2-0-nál, négy 100%-os helyzetünk maradt ki, amiket ha értékesíteni tudunk…, de ez már történelem. A gólokat a 10., a 16., a 64. és a 93. percekben kaptuk.
Szabó Zoltán edző értékelése szerint tudtuk, hogy nem a Luceafărul otthonában kell nekünk pontokat szerezni, továbbá az A- és B-ligás játékosokat is felvonultató gárda kétség kívül erősebb játékerőt is képvisel a mieinknél, azonban a helyzetek kihasználásával szorosabbá is tehettük volna a küzdelmet. Rossz hír, hogy Gyulát és Illést sérülés miatt kellett lecserélni az alábbiak szerint szerepelt csapatból:
Szász – Csiri, Lakatos, Létai, Horváth, Illés (77.p. Vadkerti), Fele Sz. (46.p. Keresztúri), Gyula (60.p. Sándor), Crișan (90.p. Kerezsi), Kiss, Dumiter.
Az ifjúságiak mérkőzését a két országos válogatottat is felvonultató hazaiak 12-0-ra nyerték.
A forduló további eredményei, és a táblázat ide kattintva tekinthető meg.
A következő fordulóban az Élesdi Crișul látogat a Praszler stadionba, a találkozó – kivételesen – szombat délelőtt 11 órakor kezdődik.