“Beugrottak” egy kangoo-ra

“Beugrottak” egy kangoo-ra
2013. July 16.
Két héttel a közös zumbázás után a kangoo volt a közös nevező az Active Fitnes csapat kultúrházbeli buliján.
/vlm/Image/Show/84/
A kangoo-órán részt vettek egy csoportja

“Érmihályfalván mi is meglepődtünk” – olvasható a debreceni Vezér Fitness Centrum facebook-oldalán, utalva arra, hogy az elmúlt vasárnapi együtt-sportolás során kellemes meglepetést okozott nekik mind a résztvevők száma, mind azok jókedve, lelkesedése.
Két hete Erdélyi Renáta zumba-oktató közreműködésével szervezett az Active Fitnes és a Bartók Béla Művelődési Ház közösen “aktív napot”, és akkori ígéretükhöz híven az elmúlt vasárnap kangoo-órára hívták az érdeklődőket. Utóbbiakban nem is volt hiány, csak két csoportra osztva tudtak mindenkinek lehetőséget teremteni.

Mintegy 45-en – nők és férfiak egyaránt – használták ki az említett debreceni fitness-centrum által rendelkezésükre bocsátott “ugráló alkalmatosságot”, hogy aztán egy-egy óra múltán mindenkiről patakokban csurogjon a veríték. (Megemlítendő, hogy a fitness-centrum az érmihályfalvi születésű Kecskés Zoltáné, aki éppen ezen a napon ünnepelte 39. születésnapját.)

Ugyancsak Debrecenből érkezett az edzést levezető Orbán Fruzsina kangoo-oktató, aki gondoskodott a résztvevők kifárasztásáról.
Az Active Fitnes legközelebb ismét zumbázást tervez, ha lesz elegendő számú jelentkező. Az eddigiek tükrében ez nem lesz akadály…

Keresés