Biciklivel mentek fagyizni Vámospércsre

Biciklivel mentek fagyizni Vámospércsre
2014. August 3.
Az Aktive Fitnes felhívására tizenöten teljesítették vasárnap délelőtt az Érmihályfalva - Vámospércs - Érmihályfalva távot kerékpáron.
/vlm/Image/Show/84/
A túrázók a vámospércsi cukrászda előtt

Vasárnap reggel 9 órakor, a megbeszélt időpontban 15 lelkes, mozgást szerető gyűlt egybe a Transilvania Bank kirendeltsége előtt, hogy nekivágjon az Aktive Fitnes által meghirdetett túrának. Egy óra és tizenöt perc alatt sikerült “legyűrni” a mintegy 20 kilométeres távot, beleértve a határátkelést is, hogy a végén mindenki elfogyaszthatta jól megérdemelt fagyiját a Kiss Virág cukrászdában. A túrázók úgy érezték, nem is volt olyan nehéz a távot teljesíteni, sőt, akár Debrecenig is folytatni tudnák. Közös megegyezéssel azonban úgy döntöttek, tartják magukat a megbeszéltekhez, és a hosszabb kirándulást egy későbbi időpontban szervezik meg. Visszaindultak, és bár szembeszelet fogtak ki – ez már csak így szokott lenni… – de időben ugyanannyi alatt értek haza, mint oda. A célba érés után a biciklizők azért már érezték combjaikban a kilométereket, lehet olyan is lesz, aki másnap már kicsit “izmosabb” izomlázat is érzékel.
Ahogyan abban megegyeztek, legközelebb már egy hosszabb túrának vágnak neki, ennek részleteiről időben értesítik az érdeklődőket az Aktive Fitnes Facebook-oldalán, illetve honlapunkon keresztül.

Keresés