Bihar mozgásban: érmellékiek eredményei

Bihar mozgásban: érmellékiek eredményei
2017. November 28.
A "Bihar mozgásban" elnevezésű diáksport-versenyen a kézilabdás lányaink első helyet szereztek. Érdekeltek voltunk terepfutásban is, illetve a semjéniek labdarúgásban.
/vlm/Image/Show/84/
A Bihar megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság (DJST) szervezésében zajlott Bihar Mozgásban elnevezésű, diákoknak szóló versenysorozat a célegyenesbe ért november 24-én, pénteken, amikor a döntőket rendezték meg a nagyváradi Antonio Alexe Sportarénában, illetve körülötte.
A leány kézilabda kisdöntőt a Nv.-i Nicolae Jiga Líceum és a Nv.-i Nicolae Bălcescu Líceum csapatai játszották, a fiúk kézilabda kisdöntőjét Bélkalocsa és a Nv-i Dacia iskola csapatai; a fiúk kézilabda döntőjében Derna és Szentmárton, a labdarúgó döntőben Sonkolyos és Avram Iancu csapatai találkoztak.
Az Érmelléket a verseny végső szakaszában Érsemjén és Érmihályfalva képviselte.
Az érsemjéni Kazinczy Ferenc Általános Iskola labdarúgó csapata a kisdöntőig jutott, ahol Tenke volt az ellenfele. A találkozó a rendes játékidőben 1 – 1-es eredményt hozott, Lakatos János testnevelőtanár csapta a büntetőrúgásokban azonban alul maradt, a 4. helyet szerezve így meg.
A terepfutást a sportcsarnok körül rendezték meg, ahol négy sportoló diák révén volt érdekelt az érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola, Talpos Nicolae a 4. helyen végzett, Szászi Róbert és Corodi Evelin egyaránt a 11. helyen futott a célba, de a mezőny tagja volt Kovács Tibor is.
A lányok kézilabda döntőjében az érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola csapata Magyarcséke iskolájának gárdájával találkozott. Csengeri Csongor igazgató-testnevelőtanár tanítványai a rendes játékidőben 10 – 10-re végeztek, következett három-három hétméteres, melyek közül kapusunk, Gulácsi Kitti mindet hárította (illetve a meccsen előzőleg további kettőt), egyet nekünk sikerült értékesíteni, így 11-10-es eredménnyel az első helyen végzett a csapat: Gulácsi Kitti és Molnár Viktória kapusok, Fele Patrícia, Vădan Alexandra, Kiss-Rimay Hanna, Nagy Gyöngyi, Kis Kinga, Kis Bianka, Nitrai Vivien, Suta Vivien, Sék Alexandra, Marmor Éva.

Keresés