Biharszentjánoson játszott a Luceafărul ellen az Unirea

Biharszentjánoson játszott a Luceafărul ellen az Unirea
2014. August 1.
A negyedik ligás Luceafărul vendégeként lépett pályára péntek délelőtt az Unirea labdarúgó csapata Biharszentjánoson.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

Második felkészülési találkozóját játszotta pénteken délelőtt az Unirea. A biharszentjánosi pályán a negyedik ligás küzdelmekre készülő, átalakult, ezzel együtt B. és C. ligát megjárt játékosokkal megerősített Luceafărul volt az ellenfél. A mieink az első félidőben még tudták tartani a lépést az ellenféllel, a 25. percben kapott első gólra négy perc múltán Keresztúri még válaszolt, a félidő 2-1-es eredménnyel zárult. A Luceafărul “hosszú” kispadja lehetővé tette, hogy a második félidőre szinte az egész kezdőcsapatot lecseréljék, ami az eredményben is megmutatkozott, a vége 8-1 lett.
Szabó Zoltán edző távollétében ifj.Fele Sándor irányította a kispadról ideiglenesen az Unireát, mely a következő összeállításban szerepelt: Szász – Csiri, Lakatos, Horváth, Kerezsi, Létai, Kiss, Crişan, Sándor, Keresztúri, Borzási. Csereként állt be Ármós – Vadkerti, Fele Sz., Tatai, Bacsó és Crăciun (utóbbi kettő először szerepelt a felnőtt csapatban, 1999-es születésű, helyi nevelésű játékosok).
Az Unirea következő edzőmeccsét hazai pályán játssza, szerdán 18 órától, az ellenfél kiléte még kérdéses, vagy a Nagykárolyi Viktória, vagy a mostani házigazda lesz.

Keresés