Bombagóllal három pont az Egyetemtől

Bombagóllal három pont az Egyetemtől
2015. April 26.
Három ponttal tért haza az Unirea szombaton a Nagyváradi Egyetem elleni találkozóról. Hét közben kupameccs lesz a Praszler stadionban, a következő bajnokit pedig vasárnap játsszák, ugyancsak hazai pályán.
/vlm/Image/Show/84/
A Nagyváradi Egyetemet ősszel és tavasszal is sikerült legyőzni (archív fotó)
Az őszi, hazai pályás 2-1-es győzelem után a három pont megszerzésének reményével utazott a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 23. fordulójában az Unirea a Nagyváradi Egyetem elleni találkozóra, bár valójában egy úgynevezett 1-X-2-es meccsre volt kilátás, ahol hazai és vendéggyőzelem, de akár döntetlen is könnyen elképzelhető lett volna. Ennek megfelelően alakult a játék képe is, hiszen mindkét csapat folyamatosan dolgozta ki az akciókat, az Unirea inkább kontrákra rendezkedett be. Már szokásosnak mondható, hogy akár már a 2. percben megszerezhettük volna a vezetést, ám akkor még elvétette Dumiter a célt.
A második félidőben is mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de csak egy gól született: a 69. percben Dumiter a tizenhatos vonalától bal külsővel jól eltalált, védhetetlen lövést küldött a hosszú felső sarokba – 0-1.
Ifj.Fele Sándor edző a következő csapatot szerepeltette: Perényi – Fórián (70.p. Sándor), Lakatos, Horváth, Crisan R., Crisan C. (80.p. Fele Sz.), Létai, Illés (75.p. Borzási), Vadkerti, Gábor (88.p. Keresztúri), Dumiter.
A 23. forduló eredményei és a tabella ide kattintva érhető el.
Az ifjúsági csapatok találkozóját a hazaiak nyerték 6 -0-ra.
Az Unireára két meccs is vár a következő héten, mindkettő haza pályán. Szerdán 17 órától a Margittai Viitorul lesz az ellenfél a Román Kupában.
A szokástól eltérően nem szombaton, hanem vasárnap kerül sor a 24. fordulóbeli bajnoki találkozóra, amikor a Nagyváradi Bihar FC II. látogat a Praszler stadionba és lesz miért megpróbálni a visszavágást, hiszen az ősszel a megyeszékhelyi csapat 6-0-ra nyert.

Keresés