Büntetőkkel alulmaradtak…

Büntetőkkel alulmaradtak…
2016. March 2.
A sport tantárgyverseny megyei labdarúgó döntőjében a Mezőgazdasági Főgimnázium csapata hosszabbításra kényszerült.
/vlm/Image/Show/84/
Az érmihályfalvi és a margittai csapat a sportteremben

A sport tantárgyverseny labdarúgó megyei döntő tornáját az érmihályfalvi sportteremben tartották meg asz elmúlt szombaton. Három csapat kellett volna ezen részt vegyen: a nagyváradi Partenie Cosma, a margittai Octavian Goga és a helyi Mezőgazdasági Főgimnázium csapata. A megyeszékhely gárdája nem jelent meg a versenyen, tehát a döntő torna egy meccsből állt, melyen a margittai és a haza csapat nem bírt egymással a rendes játékidőben, majd a hosszabbításban sem, marad a 4-4-es eredmény. Következtek a büntető rúgások, amelyeknél a vendégek koncentráltak jobban és összességében 7-6-ra nyertek, továbbjutva a megyeközi szakaszba.

Az érmihályfalvi csapat tagjai voltak: Kis Márk, Kovács Lajos – Bersenszki Eduárd, Craciun Adrian, Kiss Sándor, Kovács Krisztián, Kovács Roland, Kupás László. Edzők: Körmendi Gyula és Fele Szabolcs.

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak a segítőiknek, továbbá támogatóiknak : Pro Lyceum Valea lui Mihai Egyesület, SC. KCOVBEL AGRO SRL Adony, 1000 MESTER, SC SAVMER Brutăria Casei SRL, CBA és Holhos Ioan Florin.

Keresés