Csak a szívünk legyen fiatal, aranylakodalmasok köszöntése

Csak a szívünk legyen fiatal, aranylakodalmasok köszöntése
2023. April 18.
forrás: www.nyugatijelen.com

Az idei, május 19-21 között megtartandó városnapok alkalmával, a Nyíló Akác Napok szervezői együttműködve a helyi tanáccsal, ismét köszöntik az aranylakodalmasokat. Ez az esemény egyik ékköve a három napos rendezvénysorozatnak, hiszen olyan személyek kerülnek díjazásra, akik idén ünneplik fogadalomtételük és esküjük 50. évfordulóját. Azért, hogy a teljesség igényével ünnepelhessünk, minden házaspárt, aki idén decemberig betölti az 50. házassági évfordulót a szervezők ez alkalommal is szeretnék az aranylakodalmasok találkozójára meginvitálni.

A rendelkezésre álló dokumentumok alapján, minden olyan házaspár, aki 1973-ban fogadalmat tett meghívást kap az ünnepi ebéddel egybekötött ünnepségre, mely a Gödör rendezvényteremben kerül megrendezésre, május 20.-án szombaton, 12 órai kezdettel. Amennyiben a lakosság ismer olyan idős házaspárokat is, akik a fentebb említett évben kötöttek házasságot más településen (ezáltal a helyi hivatalban nem került nyilvántartásba), jelezzék a helyi lakossági nyilvántartónál május 12.-ig. 

Minden ünneplő pár jelentkezését várják, személyesen vagy akár családtagok, ismerősök által. Az eseményen való részvételhez szükséges iratok: férj és feleség személyigazolványa valamint születési bizonylata és házassági levele.

Keresés