Családias hangulatú, zsírégető gyalogtúra

Családias hangulatú, zsírégető gyalogtúra
2015. April 14.
Az elektronika és informatika "áldásaitól" mentes kirándulásra várják az érdeklődőket vasárnap. Az egész napos gyalogos, esetleg kerékpáros túra részletei alább.
/vlm/Image/Show/84/
(Illusztráció)

Gépjármű-, telefon és internet mentes túrát szervez a Warthog’s airsoft-csoport, együttműködve az Aladin Hero Team, az Aktive Fitnes, Nyíló Akác, ÉRMISZ és Érmellék Fotóklub csoportjaival. A szervezők családi napnak álmodták meg az április 19-i kirándulást, melyen csak gyalog vagy kerékpárral lehet részt venni.
Reggel 9 órakor indulnának a résztvevők a motocross-pályától (a Bank utcai iskolánál balra, át a vasúton, ott jobbra), majd mintegy 3 kilométeres táv megtétele után érkeznének ahhoz az erdészházhoz, ahol lehet majd szalonnát sütni, sportolni és ami legalább olyan fontos: beszélgetni, ismerkedni.
Utóbbihoz hozzájárul, hogy a helyszínen nincs telefon- és internet hálózati lefedettség, a szervezők terve szerint pedig, aki a túra teljes idején 5 percnél többet beszél mobilján, az “büntetésből” plusz terhet kell cipeljen. Az ingyenes túrára, melynek hozzávalóiról mindenki maga gondoskodik, várják a jelentkezőket, a részvételi szándékot az erre a célra létrehozott Facebook-eseményoldalon lehet jelezni.

Keresés