Csere nélkül Vaskohszikláson

Csere nélkül Vaskohszikláson
2017. September 4.
Az Unirea a második fordulóban sem tudott pontot szerezni, miközben csere nélkül hozta le a vaskohsziklási meccset.
(Archív fotó)
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában az Unirea a Vaskohsziklási CSO korántsem kiemelkedő képességű gárdájához látogatott szombaton. Az első fordulóban a hazaiak és a mieink is egyaránt kikaptak, mindkét alakulatnak volt tehát javítani valója.
A meccset nem kezdtük rosszul, ami nem azt jelenti, hogy vezetést is szereztünk, sőt, hátrányba kerültünk úgy, hogy egy tizenegyest “ajándékoztunk” az ellenfélnek: Iova úgy találta el a labdát egy felszabadító rúgásnál, hogy saját kezét is ellőtte, a bíró pedig befújta a tizenhatoson belüli kezezést – 1-0. Mindez a 20. percben történt, addig a vaskohsziklásiak nem is jutottak helyzetig. A 35. percben sikerült egyenlítenünk, ugyancsak tizenegyesből: Sándort a kapus elütötte, a büntetőt Foris értékesítette – 1-1.
A második félidő elején több helyzetünk is kihasználatlanul maradt, nem úgy az ellenfél előtt adódott első: Iova és Foris egymásra várt a felszabadítást illetően, csatáruk “kibújt” kettőjük között és elgurított a kiszolgáltatott helyzetbe került Perényi mellett – 2-1. Ezek után kitámadtunk, hogy újra egyenlítsünk, esetleg a győzelmet is megszerezzük, helyzeteink is voltak, ám a vége előtt 10 perccel eldőlt a meccs sorsa, amikor a harmadik gólt is megkaptuk – 3-1.
Még alig kezdődött el a bajnokság, máris “gödörben” van csapatunk, amit csak tetéz, hogy kapusunk a meccs másnapján sajnálatos balesetet szenvedett – ezúton is jobbulást kívánunk neki… A vaskohsziklási meccset úgy játszottuk végig, hogy csupán az ifjúsági korú Soimosan ült csereként a kispadunkon, akit végül is nem küldött pályára ifj. Fele Sándor edző, ami jó döntésnek bizonyult, mert csatasorba állt a felnőttek utáni ifi-meccsen, ahol sorsdöntőnek bizonyult gólokat szerzett, csapatát 4-2-es győzelemre segítve.
Az Unirea összeállítása: Perényi – Hossu, Iova, Foris, Crisan, Gábor, Tóth, Daroczi, Kiss, Sándor, Lakatos.
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
Tudomásunk szerint a hét végi, harmadik fordulóban már népesebb lesz az Unirea kerete, visszatérőket és új arcokat is láthatunk majd a Nagyváradi Egyetem elleni meccsen, melyet kivételesen nem szombaton, hanem vasárnap tartanak meg a Praszler stadionban, az ifisek 15, a felnőttek 17 órakor kezdenek.

Keresés