Debreceni szakmai gyakorlat pályakezdő egészségügyi asszisztenseknek

Debreceni szakmai gyakorlat pályakezdő egészségügyi asszisztenseknek
2012. July 28.
A nagyváradi Partiumi Ifjúságért és Hallgatókért Egyesület (PIHE), az Egész Életen át Tartó Tanulás Programhoz tartozó Leonardo da Vinci alprogram keretén belül, meghirdeti Szakmai felkészítés kezdő nővéreknek Debrecenben című pályázatának folytatását.
/vlm/Image/Show/84/
Asszisztensek képzésére várnak jelentkezőket (Illusztráció: marosvasarhelyi.info)

A projekt célja 12 fiatal számára szakmai gyakorlatot biztosítani az egészségügyi asszisztencia terén. A szakmai gyakorlatra a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrumában kerül sor, kórház mely igazán komoly felszereléssel, több mint 4000 alkalmazottal, híres orvosokkal és számos kiemelkedő eredménnyel rendelkezik a pedagógia, tudomány és egészségügy terén. A szakmai gyakorlat 16 hétig (2012. szeptember 2. – 2012. December 23.) tartó képzésből áll.

A projekt célszemélyei orvostudományi szakirányon (nővérek, ápolók) végzett munkanélküliek, vagy frissen végzett diákok, hallgatók, akiknek még nem sikerült végzettségüknek megfelelő munkahelyet találniuk.

Akik jelentkezni szeretnének, három szakirány közül választhatnak: érzéstelenítés-intenzív terápia, sebészet, szülészet-nőgyógyászat.

A képzés végén minden résztvevő az Európai Unió teljes területén elismert Europass Mobility nevű oklevélben fog részesülni.

A projekt kezdeményezője és lebonyolítója a Partiumi Ifjúságért és Hallgatókért Egyesület, magyarországi partnere a Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesület. A képzés költségeit a Európai Bizottság fedezi, a román nemzeti ügynökségen keresztül (ANPCDEFP).

Az étkezés, szállás, szállítás (helyi és nemzetközi) költségeit a projekt költségvetéséből biztosítjuk, emellett minden résztvevő havi 150 Eurós költőpénzben fog részesülni.

Elvárások:

– Magyar és angol nyelv ismerete társalgási szinten

– Egészségügyi végzettség

– A résztvevői szerződés elfogadása és betartása

Jelentkezni www.pihe.ro/hu oldalról letölthető formanyomtatvány, valamint önéletrajz kitöltésével lehet. A jelentkezés határideje 2012. augusztus 11, vasárnap éjfél.

Az érdeklődők az office@pihe.ro email címen vagy a +40752-243.538 telefon számon kérhetnek további információkat. Ugyanakkor a www.llp-ro.ro weboldalon részletes bemutatót találnak az Egész Életen át Tartó Tanulás Programról.

Keresés