Délután hatig tart az elektromos hulladékgyűjtés

Délután hatig tart az elektromos hulladékgyűjtés
2014. April 26.
Javában zajlik, és délután 6 óráig tart az elektromos hulladékok gyűjtése a Városháza parkolójában. A tombolajegyek sorsolása fél nyolckor lesz.
/vlm/Image/Show/84/
Délután 18 óráig tart az elektromos hulladék begyűjtése

A kisebb holmikat gyalogszerrel, a nagyobbakat autóval, sőt, szekérrel is hordták már szombat délelőtt a Városháza parkolójába, ahol 10 óra táján “kinyitott” az elektromos hulladékokat átvevő sátor. Dél felé már nagy volt a választék: láttunk vasalókat, kenyérpirítókat, tévéket, hűtőszekrényeket, telefonokat. számítógépeket, monitorokat, nyomtatókat, rádiókat.
A begyűjtést szervező cég papírmunkát végző alkalmazottjánál sokan jelezték azt is, hogy otthon várják a városban járőröző teherautót, hogy háztól vigye el a nagyobb, vagy nagyobb mennyiségű kacatot. A teherautó egyébként már a megelőző napokon is járta az utcákat, hangosbemondón reklámozva az akciót. A 0756-033704-es telefonszámon ugyancsak lehet kérni a háztól szállítást.
A begyűjtés 18 óráig tart, a tombolajegyek nyilvános sorsolását 19,30 órakor tartják a Városháza földszintjén. A nyertesek névsorát holnap tesszük közzé.

Keresés