Diószeg ellen sem volt az igazi…

Diószeg ellen sem volt az igazi…
2017. August 16.
Kedden este a diószegieket fogadta az Unirea. Reméljük, a bajnokin majd másként alakul az eredmény...
/vlm/Image/Show/84/

Hatodik előkészületi találkozóját játszotta le kedden este az Unirea, amikor a Bihardiószegi SK-t fogadtuk. A vendégek csapata a harmadosztályba történt sikertelen feljutási selejtezőt követően kissé átalakult, de még most sem mondható korántsem gyengének, a kispadról továbbra is Vig Zoltán irányítja őket. Kispadjuk is meglehetősen “hosszú”, máris látni, hogy a következő szezonban is a tabella elején kell majd keresni őket.
A kedd esti találkozó edzőmeccshez képest érthetetlenül kemény, helyenként durva volt, mintha máris bajnoki pontok sorsa lett volna tét. Ifj. Fele Sándor szerint ezzel együtt jól szolgálta a felkészülést az összecsapás, tanítványai játékában szakmai szemmel felfedezte a pozitív jeleket. Ennek ellenére 0-0-ás félidő után 2-1-re kikaptunk, két elkerülhető gólt kaptunk, melyekre csak Foris révén tudtunk válaszolni, miközben számos helyzetünk kimaradt. A döntetlen reálisabb eredmény lett volna az edző szerint, aki a következő csapatot szerepeltette: Perényi – Hossu, Iova, Foris, Crisan, Daroczi, Tóth, Gábor, Serban, Bersenszki, Lakatos. Játszott még Sándor, Kanalas, Soimosan, illetve Fórián István, aki hosszabb kihagyás után tért vissza a klubhoz.

Az Unirea pénteken 18,30 órától játsza utolsó edzőmeccsét, a Nagyváradi Dinamót fogadva. Jövő hét végén kezdődik a bajnokság, hogy hol és ki ellen kezdünk, egyelőre nem tudni, a megyei szakszövetség még nem ejtette meg a sorsolást.

Keresés