Döntetlen az első idei edzőmeccsen

Döntetlen az első idei edzőmeccsen
2019. February 11.
Kétgólos hátrányból hoztuk döntetlenre az első edzőmeccset.
/vlm/Image/Show/84/

A felkészülős megkezdésekor még araszos hó borította a játékteret, szombaton délelőtt ellenben már jó körülmények között fogadhatta az Érmihályfalvi Unirea a százholdi pályán Szentmárton V.-Ligás gárdáját, első edzőmeccsén.

Az egy hetes helyi edzőtábor végeztével Muzsnay Zsolt – ifj. Fele Sándor edzőpáros több játékosát is nélkülözte sérülés vagy igazolt hiányzás miatt, a szerepeltetett gárda: Kis (46. p. Szkirkanics) – Crişan, Foriş, Jude, Lazăr, Fele Sz. Boros, Bacsó, Buda (55. p. Láposi), Széles, Gego.

A találkozó a hazai meccsek “hagyományához” híven kezdődött, az Unirea hamar hátrányba került: a 14. percben egy letámadás nyomán, a 16 percben egy szögletből kialakult kavarodás végén jöttek a gólok – 0- 2. A 37. percben már majdnem sikerült szépíteni, a vendégek akkor még a gólvonalról mentettek, ám egy perccel később már nem volt pardon: Széles rúgta keresztbe a kapu előtt a labdát, melyre jókor érkezett a túloldalon Bacsó – 1- 2.

Az 58. percben Foriş tizenegyesből egyenlített 2- 2, s bár a továbbiakban a hazaiak mezőnyfölényben játszottak, a győztes gólt nem sikerül bepasszírozni.

Az Unirea február 12-én, kedden Tasnád III.-Ligás csapatának, február 15-én, pénteken Hajdúszoboszló vendége lesz.