Döntetlen az első meccsen

Döntetlen az első meccsen
2016. February 4.
A tavaszi szezonra készülő Unirea lejátszotta első felkészülési találkozóját. Próbajátékon levő és ifjúsági korú labdarúgók is pályára léptek.
/vlm/Image/Show/84/

Éppen két hete kezdte meg a felkészülést a 2015-2016-os bajnokság tavaszi szezonjára az Unirea, szerdán pedig lejátszotta első edzőmeccsét is a Nagykárolyi Viktória vendégeként. A hazaiak a Szatmár megyei első osztályú bajnokság táblázatának 4. helyét foglalják el – mi gólkülönbség miatt vagyunk negyedik helyett az ötödik pozícióban, tehát a két csapat nevezhető nagyjából azonos súlycsoportúnak.

A Viktória 2. számú pályáján, az eső miatt nehéz talajon csapott össze a két gárda, ami esetleg a vendéglátók javára billenthette volna a mérleg nyelvét, hogy a helyben nevelkedett, majd egyebek mellett a Steauát és a kínai Liaoning Whowin csapatát is megjárt volt román válogatott, jelenleg csapat nélküli és anyaegyesületében edző Bikfalvi Erik is játszott (akit hajdan a Nyíló Akác minifocitornán is láthattunk).

Amint ifj.Fele Sándor edzőtől megtudtuk, az első félidő 1-0-ás hazai vezetéssel zárult, ám a második játékrészben Crisan R. révén egyenlítettünk, 1-1 lett a végeredmény. A nehéz talajú pálya próbára tette a labdarúgók erőnlétét, a fizikai terhelés pedig éppen az edzőmeccs célja volt, tette hozzá ifj.Fele Sándor, aki ifjúsági korú játékosok mellett próbajátékon levőket is szerepeltetett. Például Judét, aki a Luceafărultól érkezne és aki már volt az Unirea tagja korábban, illetve Socaciu Cătălint, aki a helyi rendőrségnél teljesít szolgálatot

Az Unirea a következő összeállításban szerepelt: Perényi – Vadkerti, Horváth, Moisin, Jude, Gábor, Roghina, Pap, Crisan R., Sas, Lakatos.

A második félidőben beállt Ármós, Fele Sz., Sándor, Socaciu, továbbá az ifjúsági keretből Kis és Bersenszky.

A csapat következő meccsét szombaton délelőtt játssza Balmazújvárosban.

Keresés