Döntetlen az utolsó hazai felkészülési meccsen

Döntetlen az utolsó hazai felkészülési meccsen
2012. August 8.
Újabb előkészületi találkozót játszott kedden délután az Unirea, mely a Praszler stadionban az Ebesi KKSE gárdájával 2-1-es félidő után 3-3-as döntetlenre végzett.
/vlm/Image/Show/84/
A sárga mezes hazaiak utolsó felkészülési meccsüket játszották hazai pályán

Újabb előkészületi találkozót játszott kedden délután az Érmihályfalvi Unirea, mely a Praszler stadionban újra az Ebesi KKSE gárdáját látta vendégül. A két csapat egy héttel korábban is találkozott Érmihályfalván, akkor a hazaiak nyertek 2-1-re, most pedig 2-1-es félidő után 3-3-as döntetlennel ért véget a találkozó. A hazaiak góljait Fele S., Pap és Illés szerezték

A meccsre jellemző volt, hogy mindkét oldalon számtalan gólhelyzet adódott, de a játékosok “bőkezűen” bántak velük.

Sok egyéni hiba tarkította a játékunkat, amit ki kell küszöbölni a bajnokság kezdetéig, hogy felnőjünk a feladathoz – mondta Csűri Sándor a lefújás után.

A találkozó egyik szép – ha nem a legszebb – momentuma volt, amikor a második félidő vége felé Illés remekül eltalált lövéssel ritkán látható nagy gólt “ragasztott” a jobb felsőbe.

Csűri Sándor, az érmellékiek edzője a következő csapatot szerepeltette: Szász – Létai, Sütő, Klein, Máté, Katona, Fele S., Sándor, Illés, Fele Sz., Pap. Játszott még: Ármós, Ruszkai, Kerezsi, Horváth, Solti, Nagy, Szőke, Szabó.

Az Unirea szombaton a DVSC egyik korosztályos csapatával mérkőzik Debrecenben.

Augusztus 19-én Bondoraszón (Budureasa) kezdi meg szereplését a IV.-Ligában a csapat, majd első hazai találkozón a második fordulóban Hegyközályi csapatát fogadják.

Keresés