Döntetlen játszottunk “a jövő csapatával”

Döntetlen játszottunk “a jövő csapatával”
2016. May 28.
A bajnokságbeli szünetét hasznosítva az Unirea a Nagyváradi VSK-t fogadta pénteken délután a Praszler stadionban.
/vlm/Image/Show/84/
A gólunk előtti pillanat: Bacsó (jobbról a labdával) a kapu felé tart, hogy aztán kilőjje a hosszú sarkot

Az első osztályú megyei labdarúgó bajnokság 28. fordulójában az Unirea (a Nagyváradi Partium visszalépése miatt) szabadnapos. Ezt kihasználva, illetve betöltve az űrt, a Nagyváradi VSK fiatal csapata látogatott pénteken délután a Praszler stadionba.

A megyeszékhely együttese 16 – 18 éves fiatalokból áll, Florin Fărcaş tanítványaira hárul majd a feladat, hogy a megszüntetett Bihar FC örökébe lépjenek, így lehetséges, hogy már a következő szezonban ők is ellenfeleink lesznek a pontvadászatban. Látszott is a vendég focistákon, hogy mindent beleadnak, ezért aki azt gondolta, hogy az Unirea gólszüretet tart, az rosszul gondolta, annál is inkább, mert a mieink játéka a nagy hajtás közepette számtalan hibával tarkított volt. A vezetést a vendégek szerezték meg (ez volt a félidő eredménye), a második játékrészben Bacsó góljával sikerült egyenlíteni, a végeredmény 1-1.

A meccs végére már az átlagéletkort tekintve is szinte kialakult a döntetlen, hiszen ifj.Fele Sándor edző az ifjúsági csapat több tagját is harcba küldte.

A pályára lépett csapat: Kis – Fórián (Horváth), Moisi, Iova (Mihale), Crisan, Tóth (Bersenszki), Fele Sz. (Kiss), Pap, Vadkerti (Crăciun), Gábor, Gego (Bacsó).

A 29., utolsó előtti fordulóban a Céckei Locadin lesz a vendéglátónk, az őszi találkozót 9-2-re nyertük.

Keresés