Döntetlennel indítottuk a felkészülést

Döntetlennel indítottuk a felkészülést
2020. February 3.
Idei első edzőmeccsét játszotta vasárnap délben az Unirea a százholdi pályán. A következő szombaton lesz, Nagykárolyban.
/vlm/Image/Show/84/
Napsütéses, ám igen szeles idő fogadta a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi szezonjára készülő Unireát, illetve az ugyanerre, de a megyei másodosztályban készülő Cserpataki Slovant.
Az első félidő első részében “keresték magukat” a csapatok, mindkét oldalon a pontatlanságok voltak a jellemzőek, illetve a sok… szövegelés, a hibákat inkább megmagyarázták, semmint a javításra törekedtek volna. A játékrész második fele már a helyzeteket is meghozta, részünkről Gego a kapu közvetlen előterében nem találta a labdát, Széles és Solymosán távolról próbálkozott, a próbajátékos Lezeu pedig egy az egyben a kapussal nem boldogult. A másik oldalon is volt néhány (számukra) ígéretes helyzet, de a kapunkat nem találták el, gól így nem esett.
A második félidőben még kevesebb esemény történt, a mezőnyjáték mellett a veszélyes akció is kevesebb volt, ennek ellenére két gólt is láthattunk: a 70. percben Széles mintegy 30 – 35 méterről szabadrúgásból bombázott a bal felsőbe – 1- 0, öt perccel később egy beadási kísérletnek tűnő ívelés, talán a szél nyomására kanyarodott kapunkra, behullva a hosszú sarokba – 1-1. Ezeken kívül talán nem is volt kapukra menő próbálkozás…
A látottak alapján mindkét csapatnak sok feladata van még a bajnokság kezdetéig, Fele Sándor edző a következő kerettel próbálkozhatott: Tankó – Jude, Lakatos, Crisan, Lezeu (próbajátékos), Dorogi (65. p. Pop), Boros (70. Talpos), Kovács (próbajátékos), Solymosán, Széles (73. p. Balázs), Gego.
Az edzőmeccsek további menetrendje:
– február 8-án, szombaton a Nagykárolyi Viktóriával, idegenben;
– február 15-én visszavágó a Nagykárolyi Viktóriával, hazai pályán;
– február 19-én, szerdán 16 órától hazai pályán a Szatmári Olimpiával;
– február 22-én, szombaton Hajdúszoboszló vendégeként;
– február 29-én, szombaton, hazai pályán a Székelyhídi SK ellen.