Dr.Kovács Emese fotója aranyérmes egy nemzetközi pályázaton

Dr.Kovács Emese fotója aranyérmes egy nemzetközi pályázaton
2013. October 7.
A "Festői Biharország" című nemzetközi fotóművészeti szalon díjazottjai sorában az Érmellék 2009 Fotóklub tagja, dr.Kovács Emese egy aranyérmet, és több díjat is kiérdemelt.
/vlm/Image/Show/84/
Az aranyérmet nyert fotó - Dr.Kovács Emese: Fények völgye

A napokban hirdettek eredményt az Euro Foto Art Egyesület, a nagyváradi Tavirózsa Fotóklub és a Népi Kultúra Megőrzésének Megyei Központja által közösen meghirdetett “Festői Biharország” elnevezésű nemzetközi fotópályázaton. A második alkalommal meghirdettet fotószalonra összesen 180 fekete-fehér és színes alkotás érkezett Romániából, Magyarországról és az Amerikai Egyesül Államokból.
A zsűri – melynek tagjai voltak: Georg S Holzmann (Németország), Gheorghe Petrila és Tóth István (Románia) fotóművészek – az alkotók nevének ismerete nélkül bírálta el az alkotásokat.
A fekete-fehér fotók kategóriájában aranyérmet nyert az érmihályfalvi “gyökerű”, és a városban már kiállításával bemutatkozott nagyváradi Ovi D. Pop, dicséretben részesült dr.Kovács Emese, az Érmellék 2009 Fotóklub tagja.
A színes fotók kategóriájában kimagasló sikert ért el dr.Kovács Emese, hiszen “Fények völgye” című fotográfiája az aranyérmet érdemelte ki, ráadásul további két díjat is kapott az “Alkonyatban” és “Téli legelő” című fotóiért! (Lásd alább)
A pályázat legjobb alkotásainak kiállítását október 25-én nyitják meg a nagyváradi Euro Foto Art Galériában (December 1 tér 12. szám), ugyanakkor adják át a díjakat is.

(Forrás: Foto Art Egyesület közleménye)

Keresés