Dupla teltház előtt lépett fel Kovács András Péter a budapesti Dumaszínház művésze a Gizella Művelődési Központban

Dupla teltház előtt lépett fel Kovács András Péter a budapesti Dumaszínház művésze a Gizella Művelődési Központban
2023. January 20.
KAP borito

A nagy érdeklődésre való tekintettel, január 17-én kedden, az eredetileg tervezett 18 órai előadás után, 20 órai kezdettel is előadta Kovács András Péter (KAP) Anyósűlés című műsorát. A fellépésre nem csak a szomszédos településekről, távolabbról is eljöttek a stand-up műfajt kedvelők.

,,Az anyósülésbe huppanni a villamosról azt jelenti: luxus, kényelem, egyéni törődés, tempó. Az anyósülésbe huppanni a volán mögül azt jelenti: kontrollvesztés, bizonytalanság, lefokozás, kudarc. Márpedig a 2020-21 olyan időszak volt, mikor elég keveset volt nálam a volán. Ezen az előadáson elmesélem, milyen volt másfél évig az anyósülésen utazni.’’ Mutatta be előzetesen műsorát a művész.

Elsőként András Előd székelyföldi humorista lépett színpadra, őt Szabó Balázs Máté a Dumaszínház társulatának tagja követte, mint ,,előzenekar’’ és melegítette be a közönség rekeszizmait.

Ezek után lépett színpadra Kovács András Péter a közönség köszöntő tapsától kísérve. A történeteiben felelevenedő hétköznapok csetléseiben, botlásaiban a közönség is magára ismerhetett, igazából nem is tudtuk eldönteni, magunkon vagy az előadón nevetünk. Meg kell jegyezni, a poénok közé, mélyenszántó gondolatokat is elrejtett a művész. Az előadás végén vastapssal köszönték meg a nézők a másfél órányi műsort.

Balázs József Attila

Keresés