Edzőpáros az Unirea kispadján

Edzőpáros az Unirea kispadján
2018. April 18.
Kedden már a Muzsnay Zsolt - ifj. Fele Sándor edzőpáros irányította a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Érmihályfalvi Unirea edzését.
/vlm/Image/Show/84/
Muzsnay Zsolt (balról) legutóbb még edzője volt Érmihályfalván ifj. Fele Sándornak

Az Érmihályfalvi Unirea decemberben tartott évzáróján, ahogyan arról beszámoltunk, a klub vezetősége egyértelműen a sportolók tudtára adta: nem elégedettek a bajnokság őszi idényében elért 10. hellyel. A jobbítás reményében vágtak neki a tavaszi szezonnak, ám az eddigi 4 meccsből 1-1 győzelem és döntetlen mellett 2 verség a mérleg, a tabellán pedig nem sikerült előre lépni. Ezért újabb összejövetelt tartott a klubvezérkar, arra jutva, hogy ifj. Fele Sándor mellé egy tapasztaltabb, a gárda dolgait “egy lépéssel távolabbról” látó edzőt is leültetnek a kispadra. Felhatalmazták Fele Attila elnököt az intézkedésre, aki a pillanatnyilag klub nélküli Muzsnay Zsolt személyében megtalálta a megfelelőnek vélt személyt.

A megállapodás április 17-én lépett életbe, meghatározatlan ideig, ami remélhetőleg mindenki megelégedésére hosszan fog tartani, mondta kérdésünkre a klub elnöke. A kedd délutáni edzésre már várták is Muzsnayt, aki ült már az Unirea kispadján 2011 elején egy rövid ideig, akkor Csűri Sándorral osztozva az ülőhelyen (abban a szezonban nyerte meg a gárda a bajnokságot Csűri vezérletével, majd a sikeres osztályozó után feljutott a III.-Ligába). Hogy mennyire lesz sikeres az új “összeállítás”, az már ma is kiderülhet, hiszen az elhalasztott első tavaszi forduló bepótlásaként az Unirea a Szentandrási Crisul vendégeként lép pályára, a hét végén pedig a hazai közönség előtt a Fugyivásárhelyi SK-t fogadják.

(Bihari Napló)

Keresés